انواع خوراکهای پلویی در ایران
تنها نقاط خاصی از ایران قابلیت کشت برنج دارند و نزدیک به ۹۰٪ تولید برنج در ایران محدود به استانهای شمالی ایران میباشد. چنین امری با توجه به سختی حمل و نقل از استانهای شمال البرز به استانهای دیگر ایران تا همین چند دهه گذشته بهطور قطع موجب سختی بسیار در دسترسی به برنج در بسیاری از نواحی ایران میشدهاست؛ ولی تنوع خوراکهایی که همراه با برنج است محدود به استانهای شمالی ایران نمیشود و دهها مورد پلو درست میشود؛ مانند: شوید پلو. جدا از این، تزیینات پلو توسط زعفران و زرشک و همچنین انواع تهدیگ، جزو مشخصات دیگر پلوهای ایرانی است.امروز قصد داریم دو مدل پلوی خوشمزه و مجلسی رو به شما آموزش بدیم.
نحوه درست کردن “رولت مرغ” با طعم مورد علاقه هر سلیقه
طرز تهیه دو مدل پلوی خوشمزه + روش درست کردن چیکن استراگانف
برنج ,استانهای ,پلو ,مدل ,محدود ,پلوی ,به استانهای ,دو مدل ,برنج در ,محدود به ,پلوی خوشمزه ,استانهای شمالی ایران
درباره این سایت